free counters

Tervetuloa!
 
Mikä on FinnPEZ? FinnPEZ on suomalainen PEZ-karkkiannostelijakeräilijöiden tapaaminen, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2007. Tietojemme mukaan Suomi oli siinä vaiheessa neljäs maa maailmassa, jossa virallisia PEZ-keräilijäkokoontumisia oltiin järjestetty. Euroopan mittakaavassa FinnPEZ on vanhin yhtäjaksoisesti toiminut PEZ-keräilijätapahtuma, mutta kautta historian Euroopan toiseksi vanhin, Linzin tapahtuman jälkeen.

Tapahtuma on PEZ-keräilijöiden järjestämä ja tarkoitettu meiltä keräilijöiltä teille ja meille kaikille PEZ-keräilijöille.

Tapaamisen tarkoituksena on kerätä paikalle pitämään hauskaa mahdollisimman monta PEZ-keräilijää tai muuten vaan PEZeistä kiinnostunutta henkilöä taustajoukkoineen. Perheet PEZeineen ovat tuttu ja tervetullut osa FinnPEZiä ja tapahtumassa on aina mukana myös omaa ohjelmaa lapsille. Tapaaminen on avoin myös kansainvälisille PEZ-keräilijöille, vaikka osallistujakunta pääosin onkin suomalaisia PEZeilijöitä.Tapahtuma on siis tarkoitettu aivan kaikille PEZeistä kiinnostuneille - kokemuksella ja PEZ-tiedolla ei ole merkitystä. Kaikki ovat tervetulleita riippumatta siitä harkitseeko vasta keräilyn aloittamisesta vai onko kerännyt jo 15 vuotta. Ainoa millä on merkitystä on kiinnostus ja rakkaus PEZeihin. Jos siis PEZit kiinnostaa, on tapahtuma varmasti sinua varten. Mikä on sen mielekkäämpää kuin päästä tapaamaan ja keskustelemaan muiden PEZeihin hurahtaneiden kanssa. Jos lähiympäristösi on joskus ihmetellyt outoa harrastustasi niin ällös huoli, FinnPEZissä olet omiesi joukossa :)

Tapaamisessa pidetään päivän verran hauskaa PEZien ympärillä. Tutustutaan muihin innokkaisiin PEZeilijöihin ja heidän kokoelmiinsa ja yksittäisiin aarteisiin, kysellään ja vastaillaan - mikä nyt ketäkin askarruttaa, pelaillaan PEZ-pelejä, myydään, ostellaan ja vaihdetaan jos jonkinlaisia PEZejä  ja ennen kaikkea naatiskellaan.

Kävijämäärä FinnPEZissä on ollut nousevatrendinen ja keskiarvollisesti vakiintunut viime vuosina n. n. 45 osallistujaan. Vuonna 2016 juhlimme 10-vuotistapahtumaamme ja teimme komean osallistujaennätyksen, kun tapahtumaan osallistui 107 henkilöä 17 maasta! Näillä luvuilla olimme suurin koskaan Euroopassa järjestetty PEZ-keräilijätapahtuma. Mahtavaa kohdata kerran vuodessa suomalaiset keräilijäkollegat, mutta samalla tavata todella mukavia PEZ-ihmisiä ympäri maailmaa. Suuren suuri kiitos jälleen kaikille FinnPEZistä ja PEZeistä kiinnostuille. Te luotte ja teette tapahtuman. Suurkiitos myös Arvid Nordquist Oy:lle ja PEZille tapahtuman mahdollistamisesta.Nähkäämme siis jälleen kesäkuussa 2018. Tervetuloa!


t. FinnPEZ-järjestelijäpoppoo - Markku ja Pirkka
sekä muu FinnPEZ CrewTapahtumaamme ovat kaikki PEZeistä kiinnostuneet tervetulleita,
MUTTA tapahtumaan osallistuminen vaatii
ilmoittautumisen ennakkoon.3985
 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2022
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG