Päiväkirja
 

Kahdeksas FinnPEZ 12.4.2014

Milloin
Jees - totta se on - Suomen kahdeksas PEZ-keräilijätapaaminen, FinnPEZ 2014, järjestetään tällä kertaa Helsingissä. Yksipäiväinen perheorientoitunut keräilijätapahtumamme järjestetään lauantaina 12.4.2014 klo 11-19 Park Hotel Käpylässä, Helsingissä.

Tapahtumaan osallistuminen vaatii ilmoittautumisen ennakkoon.
Mitä
Tapahtuman tavoitteena on kerätä yhteen mahdollisimman monta PEZ-keräilijää ja PEZeistä innostunutta pitämään hauskaa PEZien ympärillä. Pidetään hauskaa vanhojen tuttujen kesken ja tehdään tuttavuutta uusien kasvojen kanssa. Herätetään eloon foorumien, huutokauppojen ja sähköpostien nimet. Keskustellaan kaikesta PEZeihin liittyvästä. Vaihdellaan, myydään ja ostellaan sekä etsitään niitä puuttuvia kappaleita. Iso osa tapahtumaa on myös ehdottomasti niiden omien kokoelman aarteiden esitteleminen - olet sitten aloitteleva keräilijä tai veteraani - kokoelman helmet mukaan. Jokaisen kokoelmasta niitä omia helmiä kuitenkin löytyy. Tapahtuma itsessään on mukava ja rento niin kuin myös aiempien vuosien kokemusten perusteella myös kaikki keräilijät tukijoukkoineen. Rentoa PEZeilyä ilman puristusta.Tapahtumalla oma, ainutlaatuinen PEZ-karkkiannostelija
Kyllä, totta se on - PEZ on jälleen välivuoden jälkeen tehnyt FinnPEZ:ille täysin oman ja ainutlaatuisen FinnPEZ-annostelijan. PEZ-annostelija julkaistaan FinnPEZissä 12.4.2014. Kyseessä on aiemmin koskaan julkaisematon värivariaatio. Jokaisen FinnPEZ-tapahtumaan vuonna 2014 osallistuvan keräilijän osallistumismaksuun sisältyy yksi tällainen harvinainen PEZ! Muuta kautta tätä PEZiä ei saa, joten tilaisuus on todella ainutlaatuinen. Jos olet vielä empinyt niin eiköhän tämä viimeistään taivuttanut sinut mukaan, vai kuinka? Joten eikun mukaan vaan pitämään hauskaa kanssamme porukalla!


Ilmoittautuminen
FinnPEZ 2014 -tapahtuman ilmoittautuminen on nyt SULKEUTUNUT.
Jos myöhästyit ilmoittautumisesta, mutta haluaisit silti vielä osallistua vuoden 2014 FinnPEZiin niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Kuten aiempinakin vuosina:
Tapahtumaan osallistuminen vaatii ilmoittautumisen ennakkoon.Osallistumismaksu
Vuoden 2014 osallistumismaksut ovat:

Talouden ensimmäinen osallistuja (pääkeräilijä):

 • 58 €
Saman talouden muut osallistujat:
 • 0-6 vuotiaat 0 €
 • 7-12 vuotiaat 7 €
 • 13 vuotiaat ja vanhemmat 14 €

Pääkeräilijän osallistumismaksu tarjoaa mm.:
lounaan, runsaasti PEZ-tavaraa sisältävän tuotekassin, FinnPEZ 2014 pinssin, FinnPEZ-tarroja, t-paidan, yms.

Talouden muiden osallistujien maksu kattaa lounaan ja t-paidan.

Lisäksi kaikkien osallistujien maksuilla katetaan tapahtuman yleisiä kustannuksia sekä tilavuokraa. Ja kuten tarkkasilmäiset huomasivatkin niin hintaan sisältyy tänäkin vuonna lounas.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Jos toivot joustoa maksuaikatauluun niin otathan yhteyttä ja sovitaan sinulle paremmin sopiva vaihtoehto.


Ohjelmassa mm:

 • PEZ-pelejä ja -kilpailuja
 • Vaihtokauppaa ja uusien PEZien hankintoja
 • Oman kokoelman helmien esittelyä
 • Mukavaa seuraa ja kotoinen tunnelma
 • Lounas
 • Uusi kokoontumispaikka
 • yms.


Kids Club
FinnPEZissä on jälleen mukana suosittu, kaikille lapsille tarkoitettu FinnPEZ Kids Club, joka käytännössä on kuin oma PEZ-tapahtumansa lapsille FinnPEZin sisällä. Jokainen FinnPEZiin osallistuva lapsi pääsee halutessaan osallistumaan Kids Clubin toimintaan päivän aikana mukavien ohjaajien seurassa. Ohjelmassa on erilaisia pelejä ja kilpailuja, joissa lapsille on tarjolla palkintoja, sekä kaikkea muuta hauskaa. Jokainen Kids Clubilainen saa myös oman yllätyskassin.


Mitä mukaan
PEZ-mielen lisäksi mukaan kannattaa ottaa:
- oman kokoelman PEZ-aarteita muiden ihailtavaksi
- kuvia ja tietoja omasta kokoelmasta yms.
- omia vaihdettavia ja myytäviä PEZejä
- PEZ-kirjallisuutta ja artikkeleita muiden tutkittavaksi
- mitä vaan PEZeihin liittyvää, minkä haluat jakaa muiden keräilijöiden kanssa - ja jos mielessä on mitä tahansa aiheeseen liittyvää niin on hyvin todennäköistä, että joku paikalla olijoista osaa kysymykseen vastata tai ainakin arvella vastausta


Tapahtumapaikka
Tapahtuman järjestämispaikka on tänä vuonna Park Hotel Käpylä Helsingissä. Viihtyisä hotelli sijaitsee Käpylän kaupunginosassa ja on vanhemmille PEZ-keräilijöille tuttu Kauppaneuvos Paukun saunapaikkana :). Lisätietoja hotellille saapumisesta yms. päivitetään tälle sivulle myöhemmin.


Majoitus
Kuten aiempinakin vuosina, niin myös tänä vuonna, me järjestäjät yövymme tapahtumapaikkana olevassa hotellissa. Jo muutamina edellisinä vuosina olemme saaneet onneksi seuraksemme myös muita FinnPEZ-osallistujia ja toivoisimmekin, että tämä tapa yleistyisi entisestään FinnPEZiin osallistujien keskuudessa. Joten ei muuta kuin mukaan majoittumaan. Aiempien vuosien tapaan on tarkoitus virallisen FinnPEZin jälkeen jatkaa iltaa epävirallisella K18-illanistujaisella.

Hotellista on siis varattu käyttöömme huonekiintiö sekä pe-la, la-su öiltä, joten jos olette kiinnostuneita majoittumaan hotellissa niin ottakaa yhteyttä meihin päin ja kerromme tarkemmin miten pääset huonekiintiöön käsiksi jne.

HUOM! Joudumme luovuttamaan/vapauttamaan huonekiintiömme hotellista 4 viikkoa ennen tapahtumaa 11.3.2014. Näin ollen jos olet majoittumassa hotelliin tapahtuman ajaksi (kuten kuin tietysti toivomme) niin varaathan huoneesi ajoissa. Näin varmistat huoneen saannin.

 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2021
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG