Päiväkirja
 

TOISEN FINNPEZ-TAPAAMISEN TIEDOT!

Suomen toinen PEZ-keräilijätapaaminen lauantaina 15.3.2008 klo 11-20 Tampereella Hotelli Scandic Tampere Cityssä.


Mitä
Tapahtuman tavoitteena on kerätä yhteen mahdollisimman monta suomalaista PEZ-keräilijää ja PEZeistä innostunutta pitämään hauskaa PEZien ympärillä. Tutustutaan toisiimme ja saadaan kasvot foorumien ja sähköpostien nimille. Keskustellaan kaikesta PEZeihin liittyvästä. Vaihdellaan, myydään ja ostellaan sekä etsitään niitä puuttuvia kappaleita. Iso osa tapahtumaa on myös ehdottomasti niiden omien kokoelman aarteiden esitteleminen - olet sitten aloitteleva keräilijä tai veteraani - kokoelman helmet mukaan. Tapahtuma on, ja viime vuotisen perusteella myös kaikki keräilijät ovat, erittäin rento. Eli kiteytettynä: 'Samanhenkinen kaverijoukko PEZ-olohuoneessa' :)


Merkkipaalu
Tapahtumassa tulee vuonna 2008 olemaan mukana suomalaisittain erittäin ainutlaatuinen yksityiskohta, josta olemme erittäin kiitollisia ja josta kaikki me suomalaiset PEZ-keräilijät voimme olla ylpeitä! Olemme saaneet tapahtumallemme oman ja virallisen PEZin, PEZin tehtaalla tehdyn PEZin!!! PEZin, jota et kaupanhyllyltä voi ostaa! Kyseisen PEZin painosmäärä on hyvin pieni. Jokaisen FinnPEZ-tapahtumaan vuonna 2008 osallistuvan osallistumismaksuun sisältyy yksi tällainen harvinainen PEZ! Voiko oikeasti olla houkuttelevempaa tilaisuutta? Jos olet tähän mennessä empinyt paikalle saapumista niin älä emmi enää vaan tule pitämään kanssamme porukalla hauskaa!


Ilmoittautuminen
Sitova ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta.

Viimeinen, tapahtuman PEZ-tuotekassiin, PEZ-annostelijaan ja t-paitaan oikeuttava, ilmoittautumispäivä on 9.2.2008. Tämän jälkeenkin voi edelleen hyvin jälki-ilmoittautua samaan hintaan, mutta tämän päivän jälkeen emme pysty enää takaamaan ilmoittautujalle edellisessä lauseessa mainittuja tapahtumaan liittyviä tuotteita.


Alustava ohjelma
Tarkkaa tapahtuman ohjelma selviää tässä kevään mittaan, ennen h-hetkeä.

- Tapahtuman avaaminen
- Esittäytyminen ja oman keräilyn virstanpylväät
- Lounas (ei sisälly hintaan)
- Kokoelmien aarteita, vaihto- ja ostotori
- PEZ-bingo ja muuta ajanvietettä
- Vapaata seurustelua
- Tarkennetaan myöhemmin


Mitä mukaan
PEZ-mielen lisäksi mukaan kannattaa ottaa:
- oman kokoelman PEZ-aarteita muiden ihailtavaksi
- kuvia ja tietoja omasta kokoelmasta yms.
- omia vaihdettavia ja myytäviä PEZejä
- PEZ-kirjallisuutta ja artikkeleita muiden tutkittavaksi
- mitä vaan PEZeihin liittyvää, minkä haluat jakaa muiden keräilijöiden kanssa - ja jos mielessä on mitä tahansa aiheeseen liittyvää niin on hyvin todennäköistä, että joku paikalla olijoista osaa kysymykseen vastata tai ainakin arvella vastausta


Osallistumismaksu
Osallistumismaksut vuonna 2008 ovat seuraavat:

  • Talouden 1. osallistuja 30 euroa
  • Talouden 2. osallistuja 7 euroa
  • Talouden 3. osallistuja 0 euroa
  • Talouden 4. osallistuja 0 euroa

Mitä osallistumismaksulla saa
Osallistumismaksu kattaa tapahtuman järjestelykuluja (mm. tilavuokra) ja pitää sisällään PEZ-tuotekassin (1 per talous), virallisen - PEZin tehtailla FinnPEZ-tapahtumaa varten valmistetun PEZ-annostelijan (1 per talous), tapahtuman t-paidan (1. ja 2. osallistujalle), tapahtuman tarran ja rintanapin (1. ja 2. osallistujalle), 3 osallistumislippua FinnPEZ-bingoon (3 lappua per talous), esittely-/myyntipöydän sekä runsaasti hyvää seuraa, mielenkiintoista nähtävää ja mukavan elämyksen.


Tapahtumapaikka
Hotelli Scandic Tampere City
Hämeenkatu 1
33100 Tampere

Puh: +358 (0)3 2446111
www: Linkki hotellin sivuille

Hotelli sijaitsee aivan Tampereen rautatieaseman vieressä, tien toisella puolella.
Tarkempi ajo-ohje hotelliin: Katso täältä


Majoitus
Järjestäjäkolmikko+ majoittuu tapahtumapaikkana toimivassa hotellissa. Jos osallistujilla on tarkoitus majoittua Tampereella, mikä olisi tietysti mukavaa, vaikkei varsinaista iltaohjelmaa tms. olekaan, niin tapahtumapaikkana toimivasta hotellista on varattu tapahtumallemme huonekiintiö. Jos olet kiinnostunut majoituksesta niin ota yhteyttä järjestäjiin.


Kiitokset
Suurtakin suurempi kiitos Oy Alex F. Lindberg Ab:lle tapahtuman sponsoroinnista ja innostuksemme jakamisesta PEZien ja tapahtuman suhteen. Erityiskiitos Susanna Tervahauta (Oy Alex F. Lindberg Ab).

Iso kiitos myös PEZ AG:lle myönteisestä ja positiivisesta suhtautumisesta tapahtumaamme kohtaan.

Suurkiitos jälleen myös Sami Pyörteelle logon toteutuksessa mukana olosta ja hahmon herättämisestä eloon.

Iso kiitos myös Hotelli Scandic Tampere Cityn myyntipalvelun, receptionin ja ravintoloiden ystävälliselle henkilökunnalle tapahtuman täydellisestä onnistumisesta puitteiden ja oheispalveluiden suhteen. Erityiskiitos vielä kokousemäntä Annelle, jota ilman tilan järjestäminen ja tapahtuman kivuton läpivienti olisi ollut vain unelma.

 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2021
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG