Päiväkirja
 

Neljäs FinnPEZ 20.3.2010

Milloin
Suomen neljäs PEZ-keräilijätapaaminen järjestetään lauantaina 20.3.2010 klo 11-19 Tampereella Hotelli Victoriassa.


Mitä
Tapahtuman tavoitteena on kerätä yhteen mahdollisimman monta suomalaista PEZ-keräilijää ja PEZeistä innostunutta pitämään hauskaa PEZien ympärillä. Pidetään hauskaa vanhojen tuttujen kesken ja tehdään tuttavuutta uusien kasvojen kanssa. Herätetään eloon foorumien, huutokauppojen ja sähköpostien nimet. Keskustellaan kaikesta PEZeihin liittyvästä. Vaihdellaan, myydään ja ostellaan sekä etsitään niitä puuttuvia kappaleita. Iso osa tapahtumaa on myös ehdottomasti niiden omien kokoelman aarteiden esitteleminen - olet sitten aloitteleva keräilijä tai veteraani - kokoelman helmet mukaan. Jokaisen kokoelmasta niitä omia helmiä kuitenkin löytyy. Tapahtuma itsessään on mukava ja rento niin kuin myös aiempien vuosien kokemusten perusteella myös kaikki keräilijät tukijoukkoineen. Rentoa PEZeilyä ilman puristusta.


Kahdesta aiemmasta vuodesta poiketen, joudumme harmiksemme ilmoittamaan, että periksiantamattomasta yrittämisestä ja kaikkien mahdollisten yhteyskanavien käyttämisestä huolimatta, emme valitettavasti onnistuneet saamaan tapahtumalle tänä vuonna omaa nimikko-PEZiä.


Ilmoittautuminen
Tapahtuman ilmoittautuminen on avattu ja viimeinen tuotekassiin oikeuttava ilmoittautumispäivä on 20.2.2010. Tapahtumaan osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Vuoden 2010 osallistumismaksuista lisää alempana.


Ohjelmassa:
Tarkka tapahtuman ohjelma viimeistellään ennen tapahtumaa

- Tapahtuman avaaminen
- Missä menen keräilyni kanssa? Mitä uutta?
- Kokoelmien aarteita, vaihto- ja ostotori
- Lounas (ei sisälly hintaan)
- PEZ-pelejä ja muuta ajanvietettä
- Vapaata seurustelua


Mitä mukaan
PEZ-mielen lisäksi mukaan kannattaa ottaa:
- oman kokoelman PEZ-aarteita muiden ihailtavaksi
- kuvia ja tietoja omasta kokoelmasta yms.
- omia vaihdettavia ja myytäviä PEZejä
- PEZ-kirjallisuutta ja artikkeleita muiden tutkittavaksi
- mitä vaan PEZeihin liittyvää, minkä haluat jakaa muiden keräilijöiden kanssa - ja jos mielessä on mitä tahansa aiheeseen liittyvää niin on hyvin todennäköistä, että joku paikalla olijoista osaa kysymykseen vastata tai ainakin arvella vastausta


Osallistumismaksu
Vuoden 2010 osallistumismaksut ovat seuraavat:

Osallistumismaksu talouden pääkeräilijältä (1. osallistuja) on 35 euroa. Kaikilta muilta saman talouden/kokoelman osallistujilta on osallistumismaksu 6 euroa.

  • Talouden 1. osallistuja.....35 euroa (sisältää tuotekassin)
  • Talouden 2. osallistuja......6 euroa
  • Talouden 3. osallistuja......6 euroa
  • Talouden 4. osallistuja......6 euroa
Mitä osallistumismaksulla saa
Kaikkien osallistujien osallistumismaksulla katetaan mm. tila-, tarvike- ja muita järjestelykustannuksia. Talouden pääkeräilijän maksu pitää lisäksi sisällään PEZ-tuotekassin (1 per talous), tapahtuman tarroja ja näyttävän pinssin, 3 osallistumislippua FinnPEZ-bingoon (3 lappua per talous), esittely-/myyntipöydän sekä runsaasti hyvää seuraa ja mielenkiintoista nähtävää ja ainutlaatuisen PEZ-ilmapiirin. Kaikki osallistujat saavat myös FinnPEZ-t-paidan. Tilaisuudessa on tarjolla myös pientä virvoketta kahvin, teen, mehun ja makupalan merkeissä.


Tapahtumapaikka
Tapahtuman järjestämispaikka on tänäkin vuonna Hotelli Victoria, jonka hyvässä huomassa vietimme vuoden 2009 FinnPEZin. Hotelli Victoria sijaitsee reilun 100m päässä Tampereen rautatieasemasta (Itsenäisyydenkatu 1, Tampere). Hotelli on varsin helppo löytää. Hotellin takapihalla on asiakasparkkipaikkoja.


Majoitus
Kuten aiempinakin vuosina, niin myös tänä vuonna, me järjestäjät yövymme tapahtumapaikkana olevassa hotellissa. Jo muutamana edellisenä vuotena olemme saaneet onneksi seuraksemme myös muita FinnPEZ-osallistujia ja tietysti olisi hieno nähdä tänäkin vuonna muitakin majoittumassa. Aiempien vuosien tapaan on tarkoitus virallisen FinnPEZin jälkeen jatkaa iltaa epävirallisella K18-illanistujaisella. Hotellista on varattu käyttöömme huonekiintiö, joten jos olette kiinnostuneita majoittumaan hotellissa niin ottakaa yhteyttä meihin päin ja kerromme tarkemmin miten pääset huonekiintiöön käsiksi jne. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen, sauna, uinti ja pysäköinti. Huonekiintiö on varattuna meille 5.3.2010 saakka.

 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2021
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG