Päiväkirja
 

Seitsemäs FinnPEZ 20.4.2013

Milloin
Suomen PEZ-keräilijätapaaminen, FinnPEZ matkaa kohti seitsemättä tapahtuumnsa. Tapahtuma järjestetään lauantaina 20.4.2013 klo 11-19 entiseen tapaan Tampereella Hotelli Victoriassa.


Mitä
Tapahtuman tavoitteena on kerätä yhteen mahdollisimman monta PEZ-keräilijää ja PEZeistä innostunutta pitämään hauskaa PEZien ympärillä. Pidetään hauskaa vanhojen tuttujen kesken ja tehdään tuttavuutta uusien kasvojen kanssa. Herätetään eloon foorumien, huutokauppojen ja sähköpostien nimet. Keskustellaan kaikesta PEZeihin liittyvästä. Vaihdellaan, myydään ja ostellaan sekä etsitään niitä puuttuvia kappaleita. Iso osa tapahtumaa on myös ehdottomasti niiden omien kokoelman aarteiden esitteleminen - olet sitten aloitteleva keräilijä tai veteraani - kokoelman helmet mukaan. Jokaisen kokoelmasta niitä omia helmiä kuitenkin löytyy. Tapahtuma itsessään on mukava ja rento niin kuin myös aiempien vuosien kokemusten perusteella myös kaikki keräilijät tukijoukkoineen. Rentoa PEZeilyä ilman puristusta.


Ilmoittautuminen
FinnPEZ 2013 -tapahtuman ilmoittautuminen on nyt SULKEUTUNUT.

Kuten aiempinakin vuosina: Tapahtumaan osallistuminen vaatii ilmoittautumisen ennakkoon.


Osallistumismaksu
Vuoden 2013 osallistumismaksut ovat

Talouden ensimmäinen osallistuja (pääkeräilijä):

  • 50 €
Saman talouden muut osallistujat:
  • 0-6 vuotiaat 0 €
  • 7-12 vuotiaat 5 €
  • 13 vuotiaat ja vanhemmat 10 €

Pääkeräilijän osallistumismaksu tarjoaa mm.:
lounaan, runsaasti PEZ-tavaraa sisältävän tuotekassin, FinnPEZ 2013 pinssin, FinnPEZ-tarroja, t-paidan, yms.

Talouden muiden osallistujien maksu kattaa lounaan ja t-paidan.

Lisäksi kaikkien osallistujien maksuilla katetaan tapahtuman yleisiä kustannuksia sekä tilavuokraa. Ja kuten tarkkasilmäiset huomasivatkin niin hintaan sisältyy tänäkin vuonna lounas.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Jos toivot joustoa maksuaikatauluun niin otathan yhteyttä ja sovitaan sinulle paremmin sopiva vaihtoehto.


Ohjelmassa mm:

  • PEZ-pelejä ja -kilpailuja
  • Vaihtokauppaa ja uusien PEZien hankintoja
  • Oman kokoelman helmien esittelyä
  • Mukavaa seuraa ja kotoinen tunnelma
  • Lounas
  • yms.


"Pimp my PEZ - Tuunaa PEZ" -kilpailu
Ohjelmistoon palaa tänä vuonna jälleen suosittu Pimp my PEZ - Tuunaa PEZ -kilpailu. Ideana on, että halukkaat kilpailuun osallistujat tuunaavat kotonaan ennen tapahtumaa oman fantasia-PEZinsä, jonka sitten tuovat mukanaan Tampereelle. Tapahtumassa tuunatut PEZit ovat esillä ja kaikki FinnPEZiin osallistuvat äänestävät mielestään parhaimman näköistä. Eniten ääniä saaneen tuunatun PEZin tekijä palkitaan hyvällä palkinnolla.

Sääntönä kisassa on ainoastaan se, että tuunatussa PEZissä tulee olla PEZ-karkkiannostelijan jalka, jotta se on PEZiksi tunnistettavissa. Itse PEZin materiaalit saavat olla mitä vaan, joten vain mielikuvitus on rajana.

Mikä on se coolin näköinen PEZ-karkkiannostelija, minkä olet aina halunnut nähdä? Nyt voit tehdä sen itse!

Tältä näytti vuoden 2011 voittaja - Postimies Pate (Postman Pat)


Kids Club
FinnPEZissä on kaikille lapsille tarjolla FinnPEZ Kids Club, joka käytännössä on kuin oma PEZ-tapahtumansa lapsille FinnPEZin sisällä. Jokainen FinnPEZiin osallistuva lapsi pääsee halutessaan osallistumaan Kids Clubin toimintaan päivän aikana mukavien ohjaajien seurassa. Ohjelmassa on erilaisia pelejä ja kilpailuja, joissa lapsille on tarjolla palkintoja, sekä kaikkea muuta hauskaa. Jokainen Kids Clubilainen saa myös oman yllätyskassin.


Mitä mukaan
PEZ-mielen lisäksi mukaan kannattaa ottaa:
- oman kokoelman PEZ-aarteita muiden ihailtavaksi
- kuvia ja tietoja omasta kokoelmasta yms.
- omia vaihdettavia ja myytäviä PEZejä
- PEZ-kirjallisuutta ja artikkeleita muiden tutkittavaksi
- mitä vaan PEZeihin liittyvää, minkä haluat jakaa muiden keräilijöiden kanssa - ja jos mielessä on mitä tahansa aiheeseen liittyvää niin on hyvin todennäköistä, että joku paikalla olijoista osaa kysymykseen vastata tai ainakin arvella vastausta


Tapahtumapaikka
Tapahtuman järjestämispaikka on tänäkin vuonna Hotelli Victoria Tampereella, jonka hyvässä huomassa olemme viettäneet jo useamman FinnPEZin. Hotelli Victoria sijaitsee reilun 100m päässä Tampereen rautatieasemasta (Itsenäisyydenkatu 1, Tampere). Hotelli on varsin helppo löytää. Hotellin takapihalla on asiakasparkkipaikkoja. Tapahtuma on hotellin toisessa kerroksessa.


Majoitus
Kuten aiempinakin vuosina, niin myös tänä vuonna, me järjestäjät yövymme tapahtumapaikkana olevassa hotellissa. Jo muutamina edellisinä vuosina olemme saaneet onneksi seuraksemme myös muita FinnPEZ-osallistujia ja toivoisimmekin, että tämä tapa yleistyisi entisestään FinnPEZiin osallistujien keskuudessa. Joten ei muuta kuin mukaan majoittumaan. Aiempien vuosien tapaan on tarkoitus virallisen FinnPEZin jälkeen jatkaa iltaa epävirallisella K18-illanistujaisella.

Hotellista on siis varattu käyttöömme huonekiintiö sekä pe-la, la-su öiltä, joten jos olette kiinnostuneita majoittumaan hotellissa niin ottakaa yhteyttä meihin päin ja kerromme tarkemmin miten pääset huonekiintiöön käsiksi jne. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen, sauna, uinti ja pysäköinti.

 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2021
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG