Päiväkirja
 

Viimein saapui päivä, jota oltiin odotettu jo pitkään. 21.3.2009, kolmas FinnPEZ tapahtuma!

Aurinkoisena, hieman tuulisena päivänä kokoonnuimme Tampereella hotelli Victorian kokoussalissa. Perinteiseen tapaan aloitimme pöytien järjestelyllä, allekirjoittaneella oli tänä vuonna "teemana" sekalaiset suosikit :) Rekat olivat tänä vuonna hyvin esillä parissakin pöydässä. Kiva oli nähdä miten kukakin oli saanut kartutettua kokoelmaansa. Hieno homma oli, että vaihdokit ja myytävät pidettiin piilossa tiettyyn hetkeen asti, jolloin kaikki pääsivät sitten yhtä aikaa tutkimaan lukuisten pöytien runsasta antia. Siinä sitten mukavan tarinoinnin lomassa tehtiin kauppoja puolin ja toisin. Ensimmäisenä "varsinaisena ohjelmanumerona" oli varjotunnistus, joka sujui tänä vuonna viime vuotta paremmin syystä että, tunnistettavat olivat (luojan kiitos :) ) hieman helpompia.

Tässä välissä taisimme pitää ruokatunnin ja kävimme syömässä kuka missäkin. Tyttöjen kanssa piipahdimme myös lähikaupassa hakemassa puuttuvia pääsiäismuniakin. R-kioskin jätimme suosiolla väliin, välttääksemme mahdollisen yhden ainoan, erikoisen löytämisestä johtuvan kissatappelun. :)

Viimein tuli aika illan odotetuimman ohjelmanumeron eli bingon, joka sujuikin erinomaisen hyvin. Bingoisännän ilmeisesti aiemmin nauttima persiljapitoinen (siis persiljan syöminenhän teettää sitä, että… saa paljon vitamiineja :)) päivällinen toi oman suolansa numeroiden lukuun. Mutta tämmöisessä bingossa viihtyisi useamminkin vaikkei voittoja tällä kertaa tullutkaan, tuuri kävi toisaalla. Yhteinen aikamme kului turhankin nopeasti ja kello alkoi näyttää lukemia, jolloin useampi alkoi tehdä lähtöä kotimatkalle. Sitkeimmät käyttivät hyödyksi koko maksetun ajan.

Pienenpienen lepo- suihkuhetken jälkeen suunnistimmekin sitten tapahtumarikkaalle illallisreissullemme, joka onnistui kokonaisuudessaan melkeinpä täydellisesti. Ainoastaan musiikkipuoli vähensi tapahtuman nautintoa, hurraa Nordea :) ja eläköön tarjoilijan tarjoamat korvatulpat. Ruoka ja ruokaseura oli hyvää ja tällä reissulla opimme myös, että veneterva on erityisen herkullista vaniljajäätelön kastikkeena. Parkkihallin, mukulakivikadun ja Tillikan (ei sen korva- sellaisen) kautta palasimme hotellille väsyneinä, mutta niin sangen onnellisina. Aamulla oli aika haikeiden jäähyväisten ja navigaattorin ohjeiden mukaisesti jätimme Victorian ja Tampereen.

Iloisiin jälleennäkemisiin, halauksin Ninni 

 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2021
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG