Päiväkirja
 

KOLMANNEN FINNPEZ-TAPAAMISEN TIEDOT!

Milloin
Suomen kolmas PEZ-keräilijätapaaminen järjestettiin lauantaina 21.3.2009 klo 11-19 Tampereella Hotelli Victoriassa.


Mitä
Tapahtuman tavoitteena on kerätä yhteen mahdollisimman monta suomalaista PEZ-keräilijää ja PEZeistä innostunutta pitämään hauskaa PEZien ympärillä. Tutustutaan toisiimme ja saadaan kasvot foorumien ja sähköpostien nimille. Keskustellaan kaikesta PEZeihin liittyvästä. Vaihdellaan, myydään ja ostellaan sekä etsitään niitä puuttuvia kappaleita. Iso osa tapahtumaa on myös ehdottomasti niiden omien kokoelman aarteiden esitteleminen - olet sitten aloitteleva keräilijä tai veteraani - kokoelman helmet mukaan. Jokaisen kokoelmasta niitä omia helmiä kuitenkin löytyy. Tapahtuma itsessään on mukava ja rento niin kuin aiempien vuosien kokemusten perusteella myös kaikki keräilijät tukijoukkoineen. Eli kiteytettynä: 'Samanhenkinen kaverijoukko PEZ-olohuoneessa' :)


Merkkipaalu II
Tapahtumassa tulee vuonna 2009:kin olemaan mukana suomalaisittain ja maailmanlaajuisestikin erittäin hieno yksityiskohta, josta olemme erittäin kiitollisia ja josta kaikki me suomalaiset PEZ-keräilijät voimme olla ylpeitä! Olemme saaneet toisena vuonna peräkkäin tapahtumallemme oman ja virallisesti PEZin tehtailla tehdyn yksilöllisen PEZ-annostelijan!!! Kyseisen PEZin painosmäärä on pieni. Jokaisen FinnPEZ-tapahtumaan vuonna 2009 osallistuvan osallistumismaksuun sisältyy yksi tällainen harvinainen PEZ! Voiko oikeasti olla houkuttelevempaa tilaisuutta? Jos olet tähän mennessä empinyt paikalle saapumista niin älä emmi enää vaan tule pitämään kanssamme porukalla hauskaa!


Ilmoittautuminen
Tapahtuman ilmoittautuminen on avattu ja viimeinen tuotekassiin oikeuttava ilmoittautumispäivä on 22.2.2009. Tapahtumaan osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Vuoden 2009 osallistumismaksuista lisää alempana.


Ohjelmassa todennäköisesti
Tarkka tapahtuman ohjelma selviää viimeistään keväällä 2009

- Tapahtuman avaaminen
- Esittäytyminen ja oman keräilyn virstanpylväät
- Lounas (ei sisälly hintaan)
- Kokoelmien aarteita, vaihto- ja ostotori
- PEZ-bingo ja muuta ajanvietettä
- Vapaata seurustelua


Mitä mukaan
PEZ-mielen lisäksi mukaan kannattaa ottaa:
- oman kokoelman PEZ-aarteita muiden ihailtavaksi
- kuvia ja tietoja omasta kokoelmasta yms.
- omia vaihdettavia ja myytäviä PEZejä
- PEZ-kirjallisuutta ja artikkeleita muiden tutkittavaksi
- mitä vaan PEZeihin liittyvää, minkä haluat jakaa muiden keräilijöiden kanssa - ja jos mielessä on mitä tahansa aiheeseen liittyvää niin on hyvin todennäköistä, että joku paikalla olijoista osaa kysymykseen vastata tai ainakin arvella vastausta


Osallistumismaksu
Vuoden 2009 osallistumismaksut ovat seuraavat:

Osallistumismaksu talouden pääkeräilijältä (1. osallistuja) on 39 euroa. Kaikilta muilta saman talouden/kokoelman osallistujilta on osallistumismaksu 4 euroa.

  • Talouden 1. osallistuja.....39 euroa (sisältää tuotekassin)
  • Talouden 2. osallistuja......4 euroa
  • Talouden 3. osallistuja......4 euroa
  • Talouden 4. osallistuja......4 euroa
Mitä osallistumismaksulla saa
Kaikkien osallistujien osallistumismaksulla katetaan mm. tila- ja muita järjestelykustannuksia. Talouden pääkeräilijän maksu pitää lisäksi sisällään PEZ-tuotekassin (1 per talous), virallisen - PEZin tehtailla FinnPEZ-tapahtumaa varten valmistetun PEZ-annostelijan (1 per talous), tapahtuman tarran ja rintanapin, 3 osallistumislippua FinnPEZ-bingoon (3 lappua per talous), esittely-/myyntipöydän sekä runsaasti hyvää seuraa ja mielenkiintoista nähtävää. Jos taloudesta osallistuu enemmän kuin 1 henkilö kuuluu kassiin myös toinen tarra ja rintanappi. Kaikki osallistujat saavat myös FinnPEZ-t-paidan.

Tässä kohtaa pitää vielä korostaa sitä, että hintaan sisältyy tapahtumaa varten PEZin tehtaiden tekemä oma yksilöllinen PEZ-annostelijansa! Jo pelkästään tämän takia paikalle kannattaa ehdottomasti tulla.


Tapahtumapaikka
Tapahtuman järjestämispaikka on aiemmista vuosista poiketen Hotelli Victoria, joka sijaitsee reilun 100m päässä Tampereen rautatieasemasta (Itsenäisyydenkatu 1, Tampere). Näin ollen vaikka paikka vaihtuu säilyy sijainti kuitenkin helppona ja lähellä tuttuja paikkoja.


Majoitus
Kuten aiempinakin vuosina, niin myös tänä vuonna, me järjestäjät yövymme tapahtumapaikkana olevassa hotellissa. Viime vuonna yöpyjiä oli iloksemme muitakin ja olette kaikki enemmän kuin tervetulleita yöpymään hotelliin ja osallistumaan tapahtuman jälkeiseen, epäviralliseen, illanistujaiseen. Hotellista on varattu käyttöömme huonekiintiö, jote jos olette kiinnostuneita majoittumaan hotellissa niin ottakaa yhteyttä meihin päin ja kerromme tarkemmin miten pääset huonekiintiöön käsiksi jne.

 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2021
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG