Päiväkirja
 

Kuudes FinnPEZ 24.3.2012

Milloin
Suomen PEZ-keräilijätapaaminen, FinnPEZ porskuttaa edelleen ja nyt lähestyy jo kuudes tapahtuma. Tapahtuma järjestetään lauantaina 24.3.2012 klo 11-19 Tampereella Hotelli Victoriassa. Eli aiemmat tiedot hotellin purkamisesta vielä tämän vuoden aikana eivät pidä paikkaansa ja jatkamme samassa paikassa myös keväällä 2012.


Mitä
Tapahtuman tavoitteena on kerätä yhteen mahdollisimman monta PEZ-keräilijää ja PEZeistä innostunutta pitämään hauskaa PEZien ympärillä. Pidetään hauskaa vanhojen tuttujen kesken ja tehdään tuttavuutta uusien kasvojen kanssa. Herätetään eloon foorumien, huutokauppojen ja sähköpostien nimet. Keskustellaan kaikesta PEZeihin liittyvästä. Vaihdellaan, myydään ja ostellaan sekä etsitään niitä puuttuvia kappaleita. Iso osa tapahtumaa on myös ehdottomasti niiden omien kokoelman aarteiden esitteleminen - olet sitten aloitteleva keräilijä tai veteraani - kokoelman helmet mukaan. Jokaisen kokoelmasta niitä omia helmiä kuitenkin löytyy. Tapahtuma itsessään on mukava ja rento niin kuin myös aiempien vuosien kokemusten perusteella myös kaikki keräilijät tukijoukkoineen. Rentoa PEZeilyä ilman puristusta.


Tapahtumalla oma PEZ-karkkiannostelija
Olemme olleet vuoden 2012 tapahtuman kanssa jälleen onnekkaassa asemassa. PEZ on katsonut erittäin myötämielisesti tapahtumaamme ja luvannut tapahtumallemme ennakko-odotuksista poiketen oman PEZ-annostelijan! PEZ-annostelija julkaistaa FinnPEZissä 24.3.2012. Kyseessä on koskaan aiemmin julkaisematon värivariaatio. Jokaisen FinnPEZ-tapahtumaan vuonna 2012 osallistuvan osallistumismaksuun sisältyy yksi tällainen harvinainen PEZ! Voiko oikeasti olla houkuttelevempaa tilaisuutta? Jos olet tähän mennessä empinyt paikalle saapumista niin älä emmi enää vaan tule pitämään kanssamme porukalla hauskaa!


Ilmoittautuminen
FinnPEZ 2012 tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt.


Osallistumismaksu
Talouden ensimmäinen osallistuja (pääkeräilijä):

 • 50 €
Saman talouden muut osallistujat:
 • 0-6 vuotiaat 0 €
 • 7-12 vuotiaat 5 €
 • 13 vuotiaat ja vanhemmat 10 €

Pääkeräilijän osallistumismaksu tarjoaa mm.:
lounaan, tuotekassin, tapahtumaa varten PEZin valmistaman PEZ-annos-
telijan
, pinssin, FinnPEZ-tarroja, t-paidan, yms.

Talouden muiden osallistujien maksu kattaa lounaan ja t-paidan.

Lisäksi kaikkien osallistujien maksuilla katetaan tapahtuman yleisiä kustannuksia sekä tilavuokraa. Ja kuten tarkkasilmäiset huomasivatkin niin hintaan sisältyy tänäkin vuonna lounas.

Aiemmasta poiketen, tulee tänä vuonna osallistumismaksu olla maksettuna 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Jos toivot joustoa maksuaikatauluun niin otathan yhteyttä ja sovitaan sinulle paremmin sopiva vaihtoehto.


Ohjelmassa mm:

 • Uusia PEZ-pelejä ja -kilpailuja
 • PEZ-lotto
 • "Yksisilmäinen hirviö -näköiskilpailu" -
  "One-eyed-monster - look-a-like"
 • Vaihtokauppaa ja uusien PEZien hankintoja
 • Oman kokoelman helmien esittelyä
 • Mukavaa seuraa ja kotoinen tunnelma
 • FinnPEZ Lasten Klubi
 • Lounas
 • yms.


"Yksisilmäinen hirviö - näköiskilpailu"
Koska olemme tiedostaneet, että PEZ-keräilijät ovat leikkisää kansaa niin viime vuoden Pimp-my-PEZ -kilpailun innoittamina päätimme tänä vuonna haastaa mielikuvituksenne ja heittäytymisenne entisestään pistämällä pystyyn kilpailun, jossa jokainen halukas FinnPEZiin osallistuva yrittää ottaa itsestään kotona kuvan, missä esittää Yksisilmäistä hirviötä (One-eyed Monster). Tee oma tulkintasi Yksisilmäisestä hirviöstä. Sinun ei tarvitse näyttää logohahmoltamme, mutta voit käyttää sitä inspiraationa. Kaikki maskeeraus on sallittua, kunhan kuvassa olet sinä itse ja muuntautuminen on tehty ilmeilemällä, meikkaamalla ja pukeutumalla EI-KUVANKÄSITTELYOHJELMALLA. Jokainen FinnPEZiin saapuva saa halutessaan osallistua kilpailuun.

Joten ota itsestäsi kuva, jossa olet yksisilmäinen hirviö. Tulosta kuva (maksimikoko A4) ja tuo se mukanasi FinnPEZiin. FinnPEZissä kaikki osallistujat äänestävät omaa suosikkiaan ja eniten ääniä saanut palkitaan kelpo palkinnoilla!!

Katso kilpailun juliste klikkaamalla alla näkyvää kuvaa:


Mitä mukaan
PEZ-mielen lisäksi mukaan kannattaa ottaa:
- oman kokoelman PEZ-aarteita muiden ihailtavaksi
- kuvia ja tietoja omasta kokoelmasta yms.
- omia vaihdettavia ja myytäviä PEZejä
- PEZ-kirjallisuutta ja artikkeleita muiden tutkittavaksi
- mitä vaan PEZeihin liittyvää, minkä haluat jakaa muiden keräilijöiden kanssa - ja jos mielessä on mitä tahansa aiheeseen liittyvää niin on hyvin todennäköistä, että joku paikalla olijoista osaa kysymykseen vastata tai ainakin arvella vastausta


Tapahtumapaikka
Tapahtuman järjestämispaikka on tänäkin vuonna Hotelli Victoria, jonka hyvässä huomassa olemme viettäneet jo useamman FinnPEZin. Hotelli Victoria sijaitsee reilun 100m päässä Tampereen rautatieasemasta (Itsenäisyydenkatu 1, Tampere). Hotelli on varsin helppo löytää. Hotellin takapihalla on asiakasparkkipaikkoja. Tapahtuma on hotellin toisessa kerroksessa.


Majoitus
Kuten aiempinakin vuosina, niin myös tänä vuonna, me järjestäjät yövymme tapahtumapaikkana olevassa hotellissa. Jo muutamina edellisinä vuosina olemme saaneet onneksi seuraksemme myös muita FinnPEZ-osallistujia ja toivoisimmekin, että tämä tapa yleistyisi entisestään FinnPEZiin osallistujien keskuudessa. Joten ei muuta kuin mukaan majoittumaan. Aiempien vuosien tapaan on tarkoitus virallisen FinnPEZin jälkeen jatkaa iltaa epävirallisella K18-illanistujaisella. Hotellista on varattu käyttöömme huonekiintiö, joten jos olette kiinnostuneita majoittumaan hotellissa niin ottakaa yhteyttä meihin päin ja kerromme tarkemmin miten pääset huonekiintiöön käsiksi jne. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen, sauna, uinti ja pysäköinti.

 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2021
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG