Päiväkirja
 

Viides FinnPEZ 26.3.2011

Milloin
Suomen PEZ-keräilijätapaaminen, FinnPEZ juhlii 2011 tapahtuman viidettä vuottaan. Tapahtuma järjestetään lauantaina 26.3.2010 klo 11-19 Tampereella Hotelli Victoriassa.


Mitä
Tapahtuman tavoitteena on kerätä yhteen mahdollisimman monta PEZ-keräilijää ja PEZeistä innostunutta pitämään hauskaa PEZien ympärillä. Pidetään hauskaa vanhojen tuttujen kesken ja tehdään tuttavuutta uusien kasvojen kanssa. Herätetään eloon foorumien, huutokauppojen ja sähköpostien nimet. Keskustellaan kaikesta PEZeihin liittyvästä. Vaihdellaan, myydään ja ostellaan sekä etsitään niitä puuttuvia kappaleita. Iso osa tapahtumaa on myös ehdottomasti niiden omien kokoelman aarteiden esitteleminen - olet sitten aloitteleva keräilijä tai veteraani - kokoelman helmet mukaan. Jokaisen kokoelmasta niitä omia helmiä kuitenkin löytyy. Tapahtuma itsessään on mukava ja rento niin kuin myös aiempien vuosien kokemusten perusteella myös kaikki keräilijät tukijoukkoineen. Rentoa PEZeilyä ilman puristusta.


Tapahtumalla oma PEZ-karkkiannostelija
Tapahtumassa tulee jälleen vuonna 2011 olemaan mukana suomalaisittain ja maailmanlaajuisestikin erittäin hieno yksityiskohta, josta olemme erittäin kiitollisia ja josta kaikki me suomalaiset PEZ-keräilijät voimme olla ylpeitä! Olemme saaneet välivuoden jälkeen jälleen tapahtumallemme oman ja virallisesti PEZin tehtailla tehdyn yksilöllisen PEZ-annostelijan!!! Kyseisen PEZin painosmäärä on rajoitettu. Jokaisen FinnPEZ-tapahtumaan vuonna 2011 osallistuvan osallistumismaksuun sisältyy yksi tällainen harvinainen PEZ! Voiko oikeasti olla houkuttelevempaa tilaisuutta? Jos olet tähän mennessä empinyt paikalle saapumista niin älä emmi enää vaan tule pitämään kanssamme porukalla hauskaa!


Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen vuoden 2011 FinnPEZiin on päättynyt.


Osallistumismaksu
Talouden ensimmäinen osallistuja (pääkeräilijä):

 • 50 €
Saman talouden muut osallistujat:
 • 0-6 vuotiaat 0 €
 • 7-12 vuotiaat 5 €
 • 13 vuotiaat ja vanhemmat 10 €

Pääkeräilijän osallistumismaksu tarjoaa mm.:
lounaan, tuotekassin, tapahtumaa varten PEZin valmistaman PEZ-annostelijan, pinssin, FinnPEZ-tarroja, t-paidan, yms.

Talouden muiden osallistujien maksu kattaa lounaan ja t-paidan.

Lisäksi kaikkien osallistujien maksuilla katetaan tapahtuman yleisiä kustannuksia sekä tilavuokraa. Ja kuten tarkkasilmäiset huomasivatkin niin hintaan sisältyy tänä vuonna lounas.


Ohjelmassa mm:

 • PEZ-pelejä ja -kilpailuja
 • PEZ-bingo
 • "Pimp my PEZ - Tuunaa PEZ" -kilpailu
 • Vaihtokauppaa ja uusien PEZien hankintoja
 • Oman kokoelman helmien esittelyä
 • Mukavaa seuraa ja kotoinen tunnelma
 • Lounas
 • yms.


"Pimp my PEZ - Tuunaa PEZ" -kilpailu
FinnPEZissä on tänä vuonna kilpailu, jossa osallistujat pääsevät etukäteen kotonaan tuunaamaan tavallisesta PEZistä jotain uutta ja yllättävää. Cooleimman näköisen PEZ-karkkiannostelijan, minkä ikinä keksitte. Teidän tuunaamanne PEZit laitetaan FinnPEZissä näytille ja niiden joukosta osallistujat äänestävät suosikkinsa, minkä tekijä palkitaan kelpo palkinnolla. Kaikki kilpailuun osallistuvat PEZ-karkkiannostelijat lahjoitetaan tapahtuman jälkeen Suomen PEZ-maahantuojalle, Arvid Nordquist Oy:lle.

Kilpailun säännöt julkaistaan lähiaikoina, mutta ideoinnin saa käynnistää! :)


Mitä mukaan
PEZ-mielen lisäksi mukaan kannattaa ottaa:
- oman kokoelman PEZ-aarteita muiden ihailtavaksi
- kuvia ja tietoja omasta kokoelmasta yms.
- omia vaihdettavia ja myytäviä PEZejä
- itse tuunaamasi PEZ, jolla osallistut "Pimp my PEZ - Tuunaa PEZ" -kilpailuun (ks. lisää alempana) - PEZ-kirjallisuutta ja artikkeleita muiden tutkittavaksi
- mitä vaan PEZeihin liittyvää, minkä haluat jakaa muiden keräilijöiden kanssa - ja jos mielessä on mitä tahansa aiheeseen liittyvää niin on hyvin todennäköistä, että joku paikalla olijoista osaa kysymykseen vastata tai ainakin arvella vastausta


Tapahtumapaikka
Tapahtuman järjestämispaikka on tänäkin vuonna Hotelli Victoria, jonka hyvässä huomassa olemme viettäneet jo useamman FinnPEZin. Hotelli Victoria sijaitsee reilun 100m päässä Tampereen rautatieasemasta (Itsenäisyydenkatu 1, Tampere). Hotelli on varsin helppo löytää. Hotellin takapihalla on asiakasparkkipaikkoja. Aiemmista vuosista poiketen, olemme tänä vuonna kerrosta ylempänä!


Majoitus
Kuten aiempinakin vuosina, niin myös tänä vuonna, me järjestäjät yövymme tapahtumapaikkana olevassa hotellissa. Jo muutamana edellisenä vuotena olemme saaneet onneksi seuraksemme myös muita FinnPEZ-osallistujia ja toivoisimmekin, että vuonna 2011 näemme entistä enemmän muitakin FinnPEZeilijöitä majoittumassa hotellissa. Aiempien vuosien tapaan on tarkoitus virallisen FinnPEZin jälkeen jatkaa iltaa epävirallisella K18-illanistujaisella. Hotellista on varattu käyttöömme huonekiintiö, joten jos olette kiinnostuneita majoittumaan hotellissa niin ottakaa yhteyttä meihin päin ja kerromme tarkemmin miten pääset huonekiintiöön käsiksi jne. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen, sauna, uinti ja pysäköinti.

 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2021
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG