Tapahtuma / Ohjelma
 

FinnPEZ 2018 - launtaina 16.6.2018

Pre-party jo perjantai-illalla 15.6., mutta päätapahtuma aiempien vuosien tapaan
jälleen lauantaina eli 16.6.2018

 Milloin 
Suomen PEZ-karkkiannostelijakeräilijöiden tapaaminen, FinnPEZ 2018, järjestetään Helsingissä Finlandia Park Hotel Helsigissä launataina 16.6.2018. Paikka on jo muutamilta aiemmilta vuosilta tuttu viihtyisä hotelli Helsingin Käpylässä. Perjantai-iltana on tarkoitus rennoissa PEZ-merkeissä istua iltaa hotellin konferenssitiloissa, mutta päätapahtuma on aiempien vuosien tapaan lauantaina eli 16.6.2018 klo 11:00 - 18:00.

Tapahtumaan osallistuminen vaatii ilmoittautumisen ennakkoon.
 Mitä 
Suomalainen PEZ-keräilijätapahtuma FinnPEZ on Euroopan suurin PEZ-keräilijätapahtuma. Vuonna 2016, juhlavuotenamme, osallistujia oli 107 henkilöä 17 maasta.

Olemme innoissamme voidessamme jälleen järjestää iloista ja rentoa PEZ-tapahtumaa meille kaikille PEZ-keräilijöille. On hienoa, että te suomalaiset keräilijät olette runsain joukoin saapuneet paikalle nauttimaan PEZ-päivästä kanssamme. Toivottavasti joukkoon liittyvät niin vanhat kuin uudetkin keräilijät. Tapahtuman tavoitteena on alunperinkin ollut kerätä yhteen mahdollisimman monta suomalaista PEZ-keräilijää ja PEZeistä innostunutta pitämään hauskaa PEZien ympärillä. Ja vaikka nykyisin olemmekin kansainvälinen tapahtuma ei tämä perusidea suomalaisten PEZ-keräilijöiden yhteen kokoontumisesta ole ajan saatossa laimentunut yhtään - päin vastoin - on hienoa tarjota mahdollisuus meille kaikille suomalaisille PEZ-ihmisille tapaamiseen kasvotusten edes kerran vuodessa - tapaamme aivan liian harvoin.

Pidetään hauskaa vanhojen tuttujen kesken ja tehdään tuttavuutta uusien kasvojen kanssa. Herätetään eloon facebookin, huutokauppojen ja sähköpostien nimet. Keskustellaan kaikesta PEZeihin liittyvästä. Vaihdellaan, myydään ja ostellaan sekä etsitään niitä puuttuvia kappaleita. Iso osa tapahtumaa on myös ehdottomasti niiden omien kokoelman aarteiden esitteleminen - olet sitten aloitteleva keräilijä tai veteraani - kokoelman helmet mukaan. Jokaisen kokoelmasta niitä omia helmiä kuitenkin löytyy. Tapahtuma itsessään on mukava ja rento niin kuin myös kaikki keräilijät tukijoukkoineen. Rentoa PEZeilyä ilman puristusta.

Tapahtumaa varten on tehty oma PEZ-karkkiannostelija
PEZ International on jälleen suureksi kiitokseksemme tehnyt FinnPEZ:ille oman FinnPEZ-annostelijan omalla värimaailmallaan. Näitä annostelijoita on tehty vain rajallinen määrä. PEZ-annostelija julkaistaan FinnPEZin päätapahtumassa lauantaina 16.6.2018. Jokaisen FinnPEZ-tapahtumaan vuonna 2018 osallistuvan pääkeräilijän osallistumismaksuun sisältyy yksi tällainen harvinainen PEZ! (yksi PEZ per talous / perhe). Muuta kautta tätä PEZiä ei saa, joten tilaisuus on todella ainutlaatuinen. Yksi syy lisää tulla pitämään hauskaa FinnPEZiin! Piste iin päälle. Ohjelma 

PERJANTAI 15.6.2018
Perjantai-illalla vietämme hotellin konferenssitilojen FinnPEZ Loungessa pre-partya. Vapaamuotoinen illanistujainen kuluu seurustellen iloisessa PEZ-seurassa. Tarjolla pientä naposteltavaa. Jos olet varannut pöydän lauantain päätapahtumasta niin sinulla on loungessa chillailun lisäksi mahdollista laittaa pöytäsi kuntoon jo perjantai-iltana, jos näin haluat. Varsinainen myynti- ja vaihtopäivä on aiempien vuosien tapaan lauantai. Osallituminen perjantain pre-partyihin maksaa 10 euroa / henkilö. Maksu kattaa illan naposteltavat sekä tilavuokraa.

LAUANTAI 16.6.2018 - FINNPEZ 2018 PÄÄTAPAHTUMA
FinnPEZin päätapahtuma klo 11:00 - 18:00. Ohjelmassa mm.

 • PEZ-pelejä ja -kilpailuja
 • FinnPEZin oman PEZ-annostelijan julkistaminen
 • Tänä vuonna jälleen mukana suosittu Pimp My PEZ -kilpailu (ks. alla)
 • Vaihtokauppaa ja uusien PEZien hankintoja
 • Oman kokoelman helmien esittelyä
 • Mukavaa seuraa ja kotoinen tunnelma
 • Lounas
 • yms.
Päätapahtuman päättymisen jälkeen pieni n. puolentoista tunnin virkistäytymistauko, jonka jälkeen lähtö hotellilta ravintolaan ikimuistettaviin FinnPEZ 2018 iltabileisiin. Paikka lähellä hotellia, ruokailuosuuteen voivat osallistua myös lapset. Ruokailun jälkeen loppuilta K18. Ilmoittautuminen 

FinnPEZ 2018 -tapahtuman ilmoittautuminen on nyt AUKI!

Kuten aiempinakin vuosina:

Tapahtuma on avoin kaikille PEZeistä kiinnostuneille, MUTTA osallistuaksesi tulee sinun ilmoittautua alla olevan linkin takaa löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta ennakkoon. Tapahtuma ei ole avoinna yleisölle tapahtumapäivänä vaan ainoastaan ennakkoon ilmoittautuneet voivat osallistua.

Viimeinen täyteen tuotekassiin oikeuttava ilmoittautumispäivä on maanantai 14.5.2018! Ilmoittautuminen tämän päivämäärän jälkeenkin on edelleen täysin mahdollista jonkin aikaa, mutta silloin emme pysty enää takaamaan ilmoittautujalle ja seuralaisille tapahtumaan liittyviä oheistuotteita yms. Näin ollen kannattaa ehdottomasti ilmoittautua ajoissa.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE: 
Ilmoittautumislomakkeen löydät tämän linkin takaa. Osallistumismaksu 
Vuoden 2018 osallistumismaksut ovat:

Talouden ensimmäinen osallistuja (pääkeräilijä):

 • 75 €
Saman talouden muut osallistujat:
 • 0-3 vuotiaat 0 €
 • 4-12 vuotiaat 12 €
 • 13 vuotiaat ja vanhemmat 22 €

Pääkeräilijän osallistumismaksu sisältää päätapahtumapäivänä lauantaina mm.:
FinnPEZin oman 2018 PEZ-annostelijan, lounaan, PEZ-tavaraa sisältävän tuotekassin, FinnPEZ-tarran, t-paidan, yms.

Talouden muiden osallistujien maksu kattaa lounaan ja t-paidan.

Lisäksi kaikille osallistujille on tarjolla lauantaina kahvia, mehua ja keksejä. Kaikkien osallistujien maksuilla katetaan myös tapahtuman yleisiä kustannuksia sekä tilavuokraa. Ja kuten tarkkasilmäiset huomasivatkin niin hintaan sisältyy tänäkin vuonna lauantainen lounas kaikille osallistujille!

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna 4 viikkoa ennen tapahtumaa.

Huom! Yllä olevat osallistumismaksut kattavat vain lauantain päätapahtuman kustannukset.


 "Pimp my PEZ - Tuunaa PEZ" -kilpailu 
Ohjelmassa mukana jälleen FinnPEZin suosituin kilpailu: Pimp my PEZ - Tuunaa PEZ -kilpailu. Ideana on, että halukkaat kilpailuun osallistujat tuunaavat kotonaan ennen tapahtumaa oman fantasia-PEZinsä, jonka sitten tuovat mukanaan Helsinkiin tapahtumapäivänä. Tapahtumassa tuunatut PEZit ovat esillä ja kaikki FinnPEZiin osallistuvat äänestävät mielestään parhaimman näköistä. Eniten ääniä saaneen tuunatun PEZin tekijä palkitaan hyvällä palkinnolla. Ja kuten aiemminkin palkinto on oikeasti hyvä!

Sääntönä kisassa on ainoastaan se, että tuunatussa PEZissä tulee olla PEZ-karkkiannostelijan jalka, jotta se on PEZiksi tunnistettavissa. Itse PEZin materiaalit saavat olla mitä vaan, joten vain mielikuvitus on rajana.

Mikä on se coolin näköinen PEZ-karkkiannostelija, minkä olet aina halunnut nähdä? Nyt voit tehdä sen itse!

Tältä näyttivät viime vuotinen kärkikolmikko. Keskellä voittaja-Kellen upea PEZ-puu

Lisäkuvia aiempien vuosien voittajista ja osallistujista löydät Kuvia-sivulta.


 Mitä mukaan 
PEZ-mielen lisäksi mukaan kannattaa ottaa:
- oman kokoelman PEZ-aarteita muiden ihailtavaksi
- kuvia ja tietoja omasta kokoelmasta yms.
- omia vaihdettavia ja myytäviä PEZejä
- PEZ-kirjallisuutta ja artikkeleita muiden tutkittavaksi
- mitä vaan PEZeihin liittyvää, minkä haluat jakaa muiden keräilijöiden kanssa - ja jos mielessä on mitä tahansa aiheeseen liittyvää niin on hyvin todennäköistä, että joku paikalla olijoista osaa kysymykseen vastata tai ainakin arvella vastausta - ja tietysti rento ja utelias PEZ-mieli :)


 Tapahtumapaikka 
Tapahtuman järjestämispaikka on tänäkin vuonna Finlandia Park Hotel Helsinki. Viihtyisä hotelli sijaitsee Käpylän kaupunginosassa ja on vanhemmille PEZ-keräilijöille tuttu Kauppaneuvos Paukun saunapaikkana :). Jos Helsingin sisällä liikkuu niin kätevä tapa tulla hotellille on raitiovaunulinja 1, jonka päätepysäkki on aivan hotellin vieressä.


 Majoitus 
Kuten aiempinakin vuosina, niin myös tänä vuonna, me järjestäjät yövymme tapahtumapaikkana olevassa hotellissa. Toivottavasti saamme jälleen seuraksemme myös muita FinnPEZ-osallistujia. Joten ei muuta kuin mukaan majoittumaan. Aiempien vuosien tapaan on lauantaina tarkoitus virallisen FinnPEZin jälkeen jatkaa iltaa FinnPEZ-iltabileillä läheisessä ravintolassa.

Hotellista on varattu FinnPEZiläisten käyttöön huonekiintiö. Mainitse FinnPEZ 2018 varatessasi niin pääset käsiksi alla oleviin hintoihin.

Huonehinnat osallistujillemme tapahtuman ajaksi:

  Arkiyöt Ma-To Pe - La yö La - Su Yö
1 hengen huone 105 euroa 85 euroa 85 euroa
2 hengen huone 115 euroa 95 euroa  95 euroa
3 hengen huone 130 euroa 105 euroa 105 euroa
4 hengen huone 145 euroa 115 euroa 115 euroa

HUOM! Hotellissa on rajattu määrä huoneita ja joudumme luovuttamaan säännöllisin ajoin huoneita kiintiöstämme takaisin hotellille julkiseen myyntiin. Joten varmistaakseni huoneen itsellenne niin varaattehan huoneen hotellista MAHDOLLISIMMAN PIAN = HETI.

HUOM! Joudumme luovuttamaan/vapauttamaan huonekiintiömme kokonaan hotellista 5 viikkoa ennen tapahtumaa 14.5.2018. Näin ollen jos olet majoittumassa hotelliin tapahtuman ajaksi (kuten kuin tietysti toivomme) niin varaathan huoneesi ajoissa. Näin varmistat huoneen saannin.

 


Website and logo design by FinnPEZ 2007-2021
Logo and PEZ © & TM by PEZ AG. Usage of ”FinnPEZ” by courtesy of PEZ AG